طريقه تحضير صدور دجاج بالجبن والبطاطس
2 مشترك
قـــــلــــــــب الــقـــــــــانـــــون :: *·~-.¸¸,.-~*.*·~-.¸¸,.-~*منتديات المرأة*·~-.¸¸,.-~*.*·~-.¸¸,.-~* :: منتدى وصفات اشهى الاكلات :: وصفات رئيسيه
صفحة 1 من اصل 1
طريقه تحضير صدور دجاج بالجبن والبطاطس
المقادير
6قطع صدور دجاج
**1/2 م/ص جنزبيل مفرى
**1/2 م/ص ثوم مفرى
**3 م/ك صويا صوص
**2 م/ك عصير ليمون
**1م/ك خل ابيض
**3 بطاطس متوسطه مساوقه ومبشورة
**1بصله مفريه
**1 كوب جبن بارميسان مبشور او رومى
**1 مكعب خضار ويفضل لو ملعقه شوربه
**1/2 م/ص فلفل اسود
**1/4 كوب زيت دوار الشمس
الطريقه
**يخلط الدجاج مع الزنجبيل والثوم والصويا صوص وعصير الليمون والخل ويترك فى البراد لمدة ساعه
**يخلط جيدا البطاطس مع البصل والجبنوالاوريجانو ومكعب الخضار والفلفل الاسود و1/4 كوب حليب
**يغطى سطح قطع الدجاج بخليط البطاطس ثم يمسح بقليل من الزيت وتشوى فى فرن ساخن لمدة 1/2 ساعه او حتى يتحمر ثم تقدم
****** بالهناء والشفاء
المسلمه الصغيره- المشرفين
- عدد الرسائل : 215
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 01/07/2011
رد: طريقه تحضير صدور دجاج بالجبن والبطاطس
هنجرب ونشوف ربنا يسهل وتطلع حلوه
المشتاق للجنه- عدد الرسائل : 121
رقم العضويه : 873
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 16/07/2011
قـــــلــــــــب الــقـــــــــانـــــون :: *·~-.¸¸,.-~*.*·~-.¸¸,.-~*منتديات المرأة*·~-.¸¸,.-~*.*·~-.¸¸,.-~* :: منتدى وصفات اشهى الاكلات :: وصفات رئيسيه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى